Hans van den Berg Groenvoorziening uw hovenier voor Den Haag en omstreken

Wij willen u op deze website laten meekijken naar wat wij allemaal doen en naar wat wij kunnen betekenen voor u. Wij kunnen voor u een tuin ontwerpen en direct of in fases aanleggen. Ook zijn wij gespecialiseerd in tuinonderhoud en tuinrenovatie. Ons bedrijf is werkzaam in Den Haag en omstreken (randstad).

Nog even alles naast elkaar; wij verzorgen voor u: 

tuinontwerp  ►tuinaanleg  ►tuinonderhoud  ►tuinrenovatie  ►tuinverlichting  ►houtwerken, blokhutten, pergola's  ►sierbestrating  ►snoeien en rooien van bomen en heesters  ►vijveraanleg ►kunst in de tuin  ►.........en nog veel meer!


 Al een paar foto's van het resultaat  van  de aanleg van enkele tuinen in DenHaag. 

Weldra meer.

Wij hebben voor u een tuinrenovatie beschreven van een stadstuin in Den Haag, met woord en beeld  De ontwikkeling van deze tuin blijven wij dit jaar volgen op de website.


Naast ons vaste werk in Den Haag verzorgen wij voor u het ontwerp,  de aanleg en het onderhoud van uw tuin ook in Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Zoetermeer, Delft en het gehele Westland.

Symmetrie in de tuin             Symmetrie in de tuin    In dit tuinontwerp is gekozen voor symmetrie die ook in de beplanting is  toegepast.

 

Toch genoeg groene beleving.    Heel weinig tuinonderhoud en toch groen. Door het ontwerp en de aanleg van de tuin een sprekend geheel.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Ten slotte verzorgen wij met Fleur de Maxime bloemwerken en workshops.

 

                       

Laatste nieuwtjes

Momenteel zijn wij met de voorbereidingen bezig om , op de pagina Kunst in tuinen, Afrikaanse kunst nader te belichten.
Wij laten dan beelden van Afrikaanse kunstenaars zien en geven een toelichting op hun werk.
 

Kort geleden hebben wij een vijver gerenoveerd het verslag is binnenkort te lezen op de website.


De Callicarpa (paarse bes) met de Fothergilla (geel blad) op de achtergrond zijn voor de herfst en winter zeer waardevolle planten.

Vaste klanten kunnen een eigen 'Login' pagina krijgen waarop alle informatie komt te staan die voor de klant van belang is. Zij kunnen via deze pagina ook vragen stellen.

Met vriendelijke groet,

Hans van den Berg