Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Houtwerk-nl

Houtwerk

Met houtwerk in uw tuin creëert u een natuurlijke en unieke uitstraling. Bij Hans van den Berg groenvoorziening helpen wij u met verschillende soorten houtwerk, die we helemaal naar uw wens samenstellen. Zo draaien wij onze hand niet om voor een berging op maat of voor een vlonder die zowel duurzaam als praktisch moet zijn. Benieuwd wat wij u kunnen bieden?  

Tuin voorzien van houtwerk  

De combinatie van hout met echte bloemen en planten maakt van uw buitenruimte iets heel bijzonders. Zo kan een vlonder van hout goed samengaan met een houten bloembak of een hekwerk van hout. Door een blokhut aan de zijkant uit te breiden met een houten afdak voor fietsen, maakt u optimaal gebruik van de opbergruimte die uw tuin biedt. Stijlvol en functioneel. Wilt u een tuinhuis in uw tuin, maar twijfelt u of er voldoende ruimte is? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken. Creatief als we zijn, komen we vast tot een passende oplossing.  

Duurzaam houtwerk in uw tuin  

Een natuurlijke tuin vraagt om houtwerk dat het milieu ontziet. Hiervoor bieden wij meerdere oplossingen. Een tuinhuis van hardhout kent een lange levensduur en biedt goede bescherming tegen vocht.  Op een duurzame manier uw tuin inrichten met houtwerk kan dus geheel naar wens. Laat ons met u meedenken om die ene lastige hoek toch te voorzien van een passend afdak om hiermee geen ruimte verloren te laten gaan.  

Houten beschoeiing 

Wilt u een houten beschoeiing vervangen of laten plaatsen voor bijvoorbeeld een tuinverhoging, aan de slootkant of als damwand rondom een vijver? We helpen u graag met maatwerk beschoeiingen en adviseren u graag over het bouwen en plaatsen van de beschoeiing. Ook voor houten beschoeiingen in kleine tuinen en moeilijk bereikbare plekken zijn we u graag van dienst, bij Hans van den Berg Groenvoorziening draaien we nergens de hand voor om. 

Houten toegangshek door Hans van den Berg  

Uw terrein afsluiten met een stijlvol toegangshekwerk? Wij realiseren voor u een hekwerk dat functioneel is en uw woning extra aanzien geeft. Met gebruik van hardhout bent u na afloop verzekerd van een goed sluitend hekwerk dat robuust is en veiligheid biedt. De natuurlijke uitstraling van het houtwerk kan in dezelfde stijl in uw achtertuin worden gebruikt om eenheid te bereiken. Neem contact op met onze medewerkers. We horen graag welk houtwerk wij in uw tuin mogen plaatsen.   

houtwerk houtwerk deur

Hans van den Berg Groenvoorziening logo
Hans van den Berg Groenvoorziening

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring