Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Kunst in de tuin-nl

Kunst in de tuin is iets heel speciaals

De buitenruimte voorzien van kunst geeft tuinen een bijzondere uitstraling. Een gedetailleerde sculptuur of een strak vormgegeven  Ongeacht de afmeting van uw tuin weerspiegelt een kunstwerk uw eigen smaak en stijl. Zo wordt de leefruimte buitenshuis met evenveel aandacht vormgegeven, als uw woonkamer. Wij bieden u een keur aan tuinkunst van onder andere: 

  • Moki Last 
  • Jessy Kok 
  • Ober  

Sculptuur in tuin 

Groots in detail, dat is wat een sculptuur u brengt. Zowel de vormgeving als de materialen zijn afwisselend. Voor een kleine tuin kan kunst in de vorm van een kikker of een lamp als kunst al veel doen voor de uitstraling. Ook de combinatie van aanwezig groen met het roestbruine cortenstaal vormt een prachtig aangezicht. 

Breng uw boom weer tot leven 

Jarenlang genoten van een prachtige boom in uw tuin, maar is deze niet meer te redden? Een dode boom kan heel goed worden gebruikt om een kunstwerk van te maken. Zo hoeft u er geen afstand van te doen, maar geniet u er op een heel andere manier van. Uw eigen stukje kunst in de tuin kan dus ook emotionele waarde hebben.  

Bronzen kunstwerk in tuin 

Bij de keuze voor een kunstwerk buitenshuis is aandacht voor duurzaamheid belangrijk. Door de natuur als inspiratiebron te gebruiken, ontstaan vaak de mooiste kunstwerken. Wat te denken van een bronzen beeld in de vorm van een vlinder. Met kunst dat van organisch materiaal is gemaakt, kan een tijdloos pronkstuk worden vervaardigd door de toevoeging van brons. Subtiel aanwezig, of juist prominent geplaatst, helemaal zoals u het voor ogen heeft. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. 

Kunstwerk van organisch materiaal 

Respect voor aardse materialen uitstralen met een kunstwerk van klei, hout, steen of aarde? Moki Last creëert beelden die van deze natuurlijke grondstoffen. Het resultaat is een opvallend en toch rustig object in een aardse tint. Ook een bijzonder kunstwerk in uw tuin? Vraag ons om een offerte of stel ons uw vraag.  

Hans van den Berg Groenvoorziening logo
Hans van den Berg Groenvoorziening

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring