Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Sierbestrating-nl

Sierbestrating

Is uw tuin aan vernieuwing toe en gaat uw keuze uit naar sierbestrating? Op het gebied van sierbestrating kunt u bij ons kiezen uit een afwisselend assortiment, bestaande uit tegels, klinkers en keramische tegels. Uw wensen voor een tuin met sierbestrating staan bij ons altijd voorop, als we voor u aan de slag gaan. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om kennis te maken en uw situatie te bekijken. Zo is het mogelijk u heel gericht de mogelijkheden te laten zien op het gebied van sierbestrating en komt de tuininrichting direct wat meer tot leven.  

Duurzame sierbestrating  

Bij elke verandering in en om uw woning is het goed om stil te staan bij duurzaamheid. Zo zijn gebruikte tegels vaak nog in prima staat en dus een goede optie voor sierbestraling. Het omdraaien van de tegels brengt bijvoorbeeld weer een heel frisse kleur naar boven. Kiest u voor bakstenen bestrating, dan bereiken we hiermee niet alleen een nostalgische uitstraling, maar laat u een duurzame sierbestrating leggen die jarenlang meegaat. Hierbij is de keuze voor bijzondere vormen goed mogelijk.   

Keramische tegels in uw tuin  

Geniet van een tuin die weinig onderhoud nodig heeft en laat door ons keramische tegels bij u leggen. Deze tegels zijn niet alleen vuilafstotend en kleurvast, maar ze kennen ook een hoge krasvastheid. Met keramische tegels is het alleen maar genieten. Onderhoud is bij deze sierbestrating vrijwel niet nodig. Combineer ze met kunst in de tuin die goed past bij de kleur tegels van uw keuze en het resultaat mag er zijn.  

Klinkers als sierbestrating   

Laat een mooie oprit door ons aanleggen en kies hierbij voor klinkers. Deze vormen een prachtig strak geheel. Bovendien heeft u met klinkers als sierbestrating de mogelijkheid om bijzondere vormen in uw bestrating te laten aanbrengen. Eenheid behouden? Kies dan voor dezelfde klinkers in uw achtertuin. We leggen graag een mooie bestrating aan, ook kunnen we de klinkers in een patroon compleet naar uw wens plaatsen.  

Liever de klinkers diagonaal gelegd hebben of in blokvorm? Geen probleem! Neem contact met ons op en daag ons uit met uw wensen voor sierbestrating. Wij zorgen voor een passende bestrating waar u langdurig plezier van heeft.  

Hans van den Berg Groenvoorziening logo
Hans van den Berg Groenvoorziening

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring