Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Tuinaanleg-nl

Tuinaanleg bestaande bouw in Den Haag 

Het aanleggen van een tuin verloopt bij Hans van den berg groenvoorziening in een aantal fases. Zo zal vrijwel altijd worden gestart met grondwerk. Dit vormt de basis, als u een bestaande tuin door ons laat aanleggen. Ook bij de tuin van een nieuwbouwwoning vormt grondwerk meestal de eerste stap. Wat in uw situatie de te nemen stappen zijn, hoort u uiteraard van ons. 

Tuin nieuwbouwwoning dichtrijden 

Bij het aanleggen van een nieuwbouwtuin is het zaak dat we de grond eerst dichtrijden. Dit doen we tijdens de bouw. Hierdoor verbeteren we direct de grond, die bij nieuwbouw vaak bestaat uit kleisoorten. De volgende stap is het vormen van een dun laagje nieuwe grond of puur zand. Hiermee maken we de tuin klaar voor de tuinaanleg. 

Keuzes bij het aanleggen van een tuin  

Bij tuinaanleg door Hans van den Berg heeft u volop keuze. Laat ons daarom weten of wij de tuin mogen voorzien van sierbestrating, al dan niet in combinatie met  houtwerk of een vijver. Ons breed aanbod aan diensten maakt dat wij de gehele tuin voor u kunnen realiseren.   

Tuinontwerp aan de hand van tekening 

Geef u wensen aan ons door en ontvang van ons een offerte op maat. Zo weet u wat uw droomtuin u gaat kosten en welke werkzaamheden worden uitgevoerd om dit te realiseren. Na het ondertekenen van de offerte gaan wij uw tuin ontwerpen. Hiervoor maken we eerst een tekening, waarbij we nauwkeurig de ruimte in kaart brengen en zo komen tot een efficiënt tuinontwerp. 

Tuinaanleg door hovenier in Den Haag 

Door te kiezen voor onze expertise bent u straks eigenaar van een tuin die vakkundig is aangelegd. Met onze jarenlange ervaring weten wij elk project succesvol af te ronden. Neem eens een kijkje bij de referenties van onze tevreden klanten en laat u overtuigen door onze veelzijdigheid.  

Hans van den Berg Groenvoorziening logo
Hans van den Berg Groenvoorziening

Stel uw vraag

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring