Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Tuinonderhoud-nl

Hovenier voor tuinonderhoud 

Na het zorgvuldig aanleggen van uw tuin blijft tuinonderhoud hoe dan ook nodig. Dit om de ideeën en gedachten achter het tuinontwerp blijvend tot uiting te laten komen. De tuin is immers aangelegd om u een bepaalde beleving te geven. Voorkom dat gebrek aan onderhoud deze mooie uitstraling tenietdoet. 

Plan voor tuinonderhoud  

U weet als geen ander wat nodig is om optimaal van uw tuin te genieten. Wij maken daarom samen met u een plan voor het onderhoud van uw tuin. We bespreken welke werkzaamheden nodig zijn om uw tuin er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Op dit moment zijn wij hard aan het werk om vaste klanten een geheel eigen pagina op onze website te bieden. Dit bieden wij u als service. U heeft dan de mogelijkheid om per e-mail te reageren op uw eigen pagina en daar ook ons antwoord te ontvangen. 

Tuinonderhoud bij Hans van den Berg groenvoorziening 

Wij maken altijd heldere afspraken met u. We hebben de opties voor tuinonderhoud alvast voor u in kaart gebracht. Zo heeft u alles helder en maakt u een weloverwogen keuze. De mogelijkheden voor tuinonderhoud op een rijtje: 

  1. Het werken op regiebasis. Dan werken wij per uur. Wij komen wanneer u ons belt en wij helpen u met de werkzaamheden. 

  1. Het werken met een vaste prijsafspraak en werkomschrijving. Een variant hierop is een onderhoudsabonnement op basis van nacalculatie. 

  1. Wij komen langs voor een gesprek om u verder op weg te helpen met tips en aanwijzingen. Zo weet u hoe u zelf uw tuin kunt onderhouden. Informeer hiervoor naar onze tarieven.  

Wij voeren het tuinonderhoud van uw buitenruimte graag voor u uit. Van het snoeien van bomen tot werkzaamheden als: verticuteren, bemesten, dressen en doorzaaien. Dit doen wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor vve’s. Kom met ons in contact en vertel ons hoe wij u mogen helpen. 

Hans van den Berg Groenvoorziening logo
Hans van den Berg Groenvoorziening

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring