Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Tuinonderhoud-nl

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is na de aanleg van de tuin van groot belang om de ideeën en de gedachten achter het ontwerp blijvend tot uiting te laten komen. Hierdoor is ook de beleving van de tuin vele malen groter. Wij kunnen u daarmee op diverse manieren helpen.

Samen met u wordt een plan gemaakt voor het onderhoud aan uw tuin

Essentieel is dan wel dat er samen met de klant een plan gemaakt wordt voor het onderhoud, waarin feitelijk alle werkzaamheden worden genoemd die nodig  zijn voor het tuinonderhoud. Momenteel ontwikkelen wij een service voor de vaste klanten om op onze website een geheel eigen pagina te hebben, waarop alle informatie voor het tuinonderhoud staat vermeld. De klanten kunnen dan ook per mail reageren en weer per mail antwoord krijgen op hun eigen pagina.

De mogelijkheden voor tuinonderhoud op een rijtje:

  1. Het werken op regiebasis. Dan werken wij per uur. Wij komen wanneer u ons belt en wij helpen u met de werkzaamheden.
  2. Het werken met een vaste prijsafspraak en werkomschrijving.Een variant hierop is een onderhoudsabonnement op basis van nacalculatie.
  3. Wij komen langs voor een gesprek om u verder op weg te helpen met tips en aanwijzingen voor hoe u zelf uw tuin kunt onderhouden. Informeer hiervoor naar onze tarieven. 
Hans van den Berg Groenvoorziening logo
Hans van den Berg Groenvoorziening

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring