Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Tuinontwerp-nl

Tuinontwerp

Als verlengstuk van uw woning wordt de tuin voor verschillende doeleinden gebruikt. Het gebruik van een buitenruimte vormt het uitgangspunt voor het tuinontwerp dat Hans van den Berg groenvoorziening voor u maakt. Alles gebeurt in nauw contact met u. Zo komen we samen tot een ontwerp voor uw tuin en past het altijd bij het gebruik, uw wensen en uw persoonlijkheid. 

Functionaliteit van een tuin bepalen 

Wilt u een particuliere tuin door ons laten ontwerpen, dan horen wij graag waar u de tuin voornamelijk voor gaat gebruiken. Wordt het een plek waar u tot rust komt na een lange werkdag of vormt het vooral een speelplaats voor kinderen? In beide gevallen moet de tuin functioneel en onderhoudsarm zijn. Het hele jaar door genieten van uw tuin? Bij de tuinaanleg is het mogelijk om planten en begroeiing dusdanig te plaatsen, dat u op elk moment van het jaar kleur ziet. 

Bedrijfstuin als visitekaartje 

Een tuinontwerp voor een zakelijke tuin vraagt om een andere insteek. Hier vormt de buitenruimte immers een andere functie. Een bedrijfstuin wordt gezien als visitekaartje van uw onderneming, maar is misschien ook de plek waar werknemers hun pauze doorbrengen. Laat het logo of iets typerend van uw bedrijf terugkomen als kunst in de bedrijfstuin en zorg zo voor verbinding van de tuin met uw bedrijfspand.  

Tuinontwerp door hovenier 

Het ontwerpen van een tuin vraagt om goede kennis. Als hovenier weten wij aan de hand van uw wensen hoe we van uw voor- of achtertuin een ruimte kunnen maken die voldoet aan de eisen die u eraan stelt. Functioneel, praktisch, speels of romantisch. Schakel onze hulp in en neem contact met ons op. Aan de hand van uw wensen sturen wij u een offerte toe. Deze prijsopgave laat niet alleen zien tegen welke scherpe prijs we het tuinontwerp uitvoeren, maar ook welke werkzaamheden hierbij komen kijken. 

Hans van den Berg Groenvoorziening logo
Hans van den Berg Groenvoorziening

Stel uw vraag

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring