Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Beschoeiing verzorgd door Hans van den Berg Groenvoorziening

Wilt u graag een beschoeiing in uw tuin laten plaatsen? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Hans van den Berg Groenvoorziening aan het juiste adres. Onze experts hebben al vele jaren ervaring in het plaatsen van beschoeiingen in diverse tuinen. Dit is tenslotte de optimale wijze voor het beschermen van uw tuin langs het water. Afhankelijk van uw wensen en tuin zijn er verschillende mogelijkheden om een beschoeiing te maken. Graag komen we langs om de situatie te bekijken en zo een passende oplossing op maat te kunnen bieden.

Wat is een beschoeiing?

Een beschoeiing is een constructie in uw tuin die gemaakt wordt van houten platen. Tegen deze houten platen monteren wij schotten die uw tuin beschermen tegen afkalven, waterkracht en brokkelen van de grond.

Hout is vaak het meest voor de hand liggende materiaal bij het plaatsen van een beschoeiing. Voor een houten beschoeiing maken wij gebruik van hardhout, dit rot minder snel en heeft een langere levensduur. Naast hout wordt tegenwoordig ook vaak gekozen voor andere materialen zoals kunststof, staal en beton. Ook deze materialen zijn makkelijk toepasbaar en een duurzame keuze.

Beschoeiing en damwand

Beschoeiingen worden toegepast voor lagere grondhoogten zoals bijvoorbeeld de bescherming van vijvers, grachten en sloten. Een damwand wordt vaak gebruikt bij hoogteverschillen van meer dan 1 meter. Damwanden worden vaak geplaatst bij kanalen, rivieren en in de haven.

Ook een beschoeiing laten plaatsen? Neem dan contact met ons op

Wilt u een beschoeiing laten plaatsen in uw tuin? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Hans van den Berg Groenvoorzieningen aan het juiste adres. Onze experts beschikken over de nodige kennis en materialen om ervoor te zorgen dat uw beschoeiing op een mooie manier wordt geplaatst. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring