Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Delft

Houtwerk op maat in Delft  

Voor het mooiste houtwerk op maat beschikt Hans van den berg groenvoorziening over jarenlange ervaring. Het ontwerpen en inrichten van tuinen is vakmanschap en dat voeren wij met de grootste precisie uit. Wij zijn flexibel in onze manier van denken en doen en daarmee van alle markten thuis. Door een breed aanbod van diensten voorzien wij u niet alleen van houtwerk in Delft, maar bieden wij ook uitkomst als het gaat om ontwerp, aanleg en het onderhoud van uw tuin.  

Tuinhek of vlonder laten maken  

Bij het realiseren van houtwerk in Delft komt eigenlijk altijd maatwerk kijken. Niet alleen omdat de wensen van onze klanten verschillen, maar ook omdat vrijwel elk perceel bijzondere kenmerken heeft. Een tuin met een op het eerste oog onbruikbare hoek of een oprit die het plaatsen van een houten hekwerk tot een ware uitdaging maakt? Maak u geen zorgen, wij gaan hard voor u aan de slag om hier een goede oplossing voor te vinden. Laat uw probleem onze uitdaging worden en leg het houtwerk in Delft in handen van onze ervaren medewerkers.  

Houten beschoeiing in Delft 

Heeft u een kleine tuin, of wilt u een houten beschoeiing laten plaatsen op een moeilijk bereikbare plek? Neem dan contact met ons op. We denken en kijken graag met u mee. Zo kunnen wij houten beschoeiingen plaatsen als damwand voor een vijver, aan de slootkant of als tuinverhoging. Bij Hans van den Berg groenvoorziening gaan we geen uitdaging uit de weg en helpen u graag met het plaatsen van een houten beschoeiing in de tuin.  

Door het laten plaatsen van een houten beschoeiing heeft u geen last meer van een aflopende oever aan de slootkant of bij uw vijver, verder is het ook mogelijk om een houten beschoeiing te combineren met een vlonder. Dit levert weer meer ruimte op in de tuin.  

Blokhut laten maken en plaatsen  

Met een blokhut van hout is het stallen van uw fietsen en tuingereedschap direct geregeld. Afhankelijk van de grootte van uw tuin is het mogelijk om de tuin deels op te offeren voor een tuinschuur van hout en het andere deel te gebruiken voor het maken van een vlonder met overkapping. Op deze manier heeft u een extra mogelijkheid om buiten te zitten en deze zitplaats gezellig aan te kleden. Zo wordt genieten van de aangelegde tuin, inclusief het houtwerk, wel erg eenvoudig. Benieuwd hoe wij van uw tuin een droomtuin met houtwerk in Delft maken? Kom gewoon eens met ons in contact en stel ons op de hoogte van uw plannen. Wij doen ons uiterste best om van uw tuin met houtwerk een harmonieus geheel te maken.  

Neem contact op

Hans van den Berg Groenvoorziening logo
Hans van den Berg Groenvoorziening

Stel uw vraag

Houtwerk | Delft

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring