Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Tuinonderhoud van uw tuin in Rijswijk
Rijswijk

Tuinonderhoud in Rijswijk door hovenier 

U heeft kosten nog moeite gespaard om door ons van uw tuin een heerlijke buitenruimte te laten maken. Toch blijft regelmatig tuinonderhoud ook na onze tuinaanleg nodig. Welke werkzaamheden hierbij in uw situatie komen kijken, is onder meer afhankelijk van de grootte van uw tuin, de aanwezigheid van tuinbestrating en uw budget.  

Met onze flexibele manier van werken, zorgen wij ervoor dat elke tuinbezitter in Rijswijk de mogelijkheid heeft om het onmisbare tuinonderhoud door ons te laten uitvoeren. 

Wat kost tuinonderhoud in Rijswijk? 

Een heldere, gratis offerte met daarin een vaste werkomschrijving en prijsafspraak maakt duidelijk tegen welk voordelig tarief wij het onderhoud van uw tuin verrichten. Daarnaast is het mogelijk dat we op regiebasis uw tuinonderhoud  in Rijswijk voor onze rekening nemen. U betaalt dan specifiek voor de werkzaamheden van uw keuze en de uren die we bij u aanwezig zijn. Zullen we samen bepalen wat in uw situatie de beste optie is? Met de juiste aanwijzingen en tips weet u precies welke werkzaamheden u zelf kunt uitvoeren en welke u met een gerust hart aan onze medewerkers overlaat.  

Welke werkzaamheden vallen onder tuinonderhoud? 

Bij tuinonderhoud in Rijswijk spannen we ons tot het uiterste in om van uw buitenruimte een oase van rust te maken. We snoeien de aanwezige bomen, bemesten uw tuin en we zaaien graszaad in uw bestaande gazon. Waar nodig verticuteren we uw gras. We verwijderen dood mos en gras om uw grasmat een frisse opknapbeurt te geven.  

Is er sprake van oneffenheden, dan passen we dressen toe om een dun egaal laagje zand over uw gazon te krijgen. Na enige tijd trekt dit zand in de grond. Welke tuinonderhoud nodig is om uw tuin er goed verzorgd uit te laten zien, bespreken we graag met u in een persoonlijk gesprek

Geef u wensen zo uitgebreid mogelijk aan ons door, dan gebruiken we dat als startpunt voor het onderhoud van uw tuin in Rijswijk. 

Neem contact op

Hans van den Berg Groenvoorziening logo
Hans van den Berg Groenvoorziening

Stel uw vraag

Tuinonderhoud | Rijswijk

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring