Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Kunst in tuinen in Rijswijk passend bij uw tuin
Rijswijk

Tuinen in Rijswijk voorzien van kunst 

De buitenruimte aan uw woning is een fijne plek om even tot rust te komen en te profiteren van de buitenlucht. Wij zetten ons dagelijks in om onze klanten zoveel mogelijk te laten genieten van hun tuin in de buurt van Rijswijk. Dit doen we onder andere door kunstobjecten te plaatsen. Misschien is het laten plaatsen van kunst door een hovenier niet het eerst dat in u opkomt, als u zich buigt over tuinaanleg. Uit ervaring weten we echter dat het kan zorgen voor een heel bijzondere aanblik. 

Verschillende ontwerpen kunst in tuin  

Maak van uw tuin een echte eyecatcher en laat ons weten welke kunststijl u aanspreekt. Kunst in tuinen in Rijswijk en omgeving bieden wij van Jessy Kok en Moki Last en Ober. Deze drie kunstenaars hebben elk een geheel eigen, herkenbare stijl.  

Kunstwerken van Jessy Kok 

De kunstwerken van Jessy Kok blinken uit in krachtige beeldtaal, het gebruik van natuurlijke elementen en duurzaamheid. Bij haar werk worden takken en bladeren in combinatie met ander organisch materiaal gebruikt. De grafische werken die ze maakt, zijn het resultaat van inspiratie de ze opdoet in het buitenland. 

Tuinkunst van Moki Last  

Van een andere orde, maar minstens zo indrukwekkend, zijn de kunstwerken van Moki Last. Voorzien van de mooiste kleuren en vormen brengt haar kunst rust in uw tuin. Altijd bijzonder en daardoor uniek. Elke tuin, groot of klein, wordt met een kunstwerk van Moki Last omgetoverd tot een buitenruimte die aansluit bij uw woning en tuinwensen. 

Tuinkunst met steen van Ober 

Kunstenaar Ober komt uit Zimbabwe. Hier speelt religie een grote rol. Zijn kunstwerken voor in uw tuin in Rijswijk zijn geïnspireerd op de geest van de steen. Dit zorgt voor een eindresultaat dat zonder ontwerp tot uiting komt. Benieuwd hoe uw tuin tot leven wordt gebracht met kunst? Kom met ons in contact en geef u wensen door.  

Neem contact op

Hans van den Berg Groenvoorziening logo
Hans van den Berg Groenvoorziening

Stel uw vraag

Kunst in Tuinen | Rijswijk

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring