Menu

Vakmanschap

Jarenlange ervaring

Flexibel

Van alle markten thuis

Universeel

Breed aanbod aan diensten

Tuinaanleg voor het realiseren van uw droomtuin in Rijswijk
Rijswijk

Hovenier voor tuinaanleg in Rijswijk 

De aanleg van uw tuin vraagt om de nodige voorbereiding. Meestal wordt bij tuinaanleg begonnen met het grondwerk, omdat dit de basis vormt voor een al bestaande tuin. Laat de tuinaanleg in Rijswijk over aan Hans van den Berg en ervaar hoe de combinatie van onze vakmanschap en jarenlange ervaring bij zorgt voor een prachtig aangelegde tuin die helemaal past bij uw stijl. 

Tuinaanleg nieuwbouw 

Een nieuwe woning en tuin in Rijswijk vragen om een andere aanpak. Het is belangrijk dat we de grond tijdens de bouwfase eerst dichtrijden. Door hier in een vroeg stadium mee te starten, zorgen we voor een verbetering van de grond.  

Vaak is er bij nieuwbouw sprake van een mix van meerdere kleisoorten. Na het dichtrijden zorgen we voor een laagje puur zand of nieuwe grond. Uw tuin is hiermee klaar voor de volgende fase. De tuinaanleg waar u naar op zoek bent. 

Welke keuzes bij tuinaanleg? 

U wilt jarenlang onbezorgd genieten van uw zorgvuldig aangelegde tuin. Het maken van de juiste keuzes is daarom belangrijk. Neem hier echt even de tijd voor en vraag ons om advies. We denken met u mee en buigen ons over vragen die bij u leven, als: 

  • Welke sierbestrating past in mijn tuin? 

  • Welk houtwerk is geschikt voor mijn buitenruimte? 

We laten u zien wat de mogelijkheden zijn voor tuinaanleg in Rijswijk. Dit maakt het beeld van uw tuin al een stuk concreter, waardoor kiezen voor tuinaanleg soepeler verloopt. 

Wat kost tuinaanleg in Rijswijk? 

Uw droomtuin realiseren we niet zomaar. Vanzelfsprekend is uw budget een belangrijke factor in het geheel. Vraag ons om een gratis offerte en omschrijf zo goed mogelijk hoe uw ideale tuin eruit moet komen te zien. 

We zijn van alle markten thuis en flexibel in denken en doen. Uw droomtuin in Rijswijk ontwerpen? Dat doet u door gebruik te maken van het brede dienstenaanbod van Hans van den Berg Groenvoorziening.  

   

Neem contact op

Hans van den Berg Groenvoorziening logo
Hans van den Berg Groenvoorziening

Stel uw vraag

Tuinaanleg | Rijswijk

Copyright © 2024 | Alle rechten voorbehouden Hans van den Berg Groenvoorziening

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index| Privacyverklaring | Cookieverklaring